Welkom in mijn praktijk!

 

Ik ben Sandra Jeurissen, geboren in 1973 en opgegroeid in Lottum tussen de rozen. 
Ik heb mijn eigen praktijk aan huis, daarnaast werk ik bij Fysiotherapie Westsingel in Horst op het secretariaat.

In 2014 kwam ik in aanraking met Guasha. Ik stond versteld van het effect van de behandeling en de reactie op het lichaam. De behandeling gaf veel verlichting en ik voelde me weer energiek. Getriggerd door deze speciale techniek en de positieve resultaten besloot ik de opleiding tot Guasha therapeut te volgen bij Guasha Opleidingen Santai. Hierdoor heb ik ervaren wat Guasha kan betekenen voor mezelf en voor een ander. Sinds september 2016 ben ik gecertificeerd Guashatherapeut.

 

Veel lichamelijke klachten hebben een psychische oorzaak. Om mijn behandeling hierop beter af te kunnen stemmen heb ik in november 2016 de opleiding Coaching en Emotieregulatie afgerond bij Santai Opleidingen.

In 2017 heb ik de opleiding Klassieke massage afgerond bij Atria Opleidingen te Eindhoven en kunt u ook bij mij terecht voor een effectieve sportmassage. Als toevoeging hierop volgde ik de cursus Cupping bij Bellabaci.
Cupping is bijna niet meer weg te denken tijdens mijn behandelingen. 

In 2018 heb ik de opleiding Shiatsu massage therapie bij Qing- Bai, Academie voor Chinese Geneeswijzen in Nijmegen afgerond. Tijdens dit studiejaar heb ik me de Japanse drukpuntmassage eigen gemaakt en zoek nog steeds verdieping in extra studiedagen om mijn kennis te verrijken.
Sinds oktober 2018 volg ik de 2-jarige HBO therapeutenopleiding Shiatsu bij Qing-Bai.

Om zelf in balans te blijven doe ik wekelijks yoga, hardlopen en boksen.

 

Verkooppunt Zechsal Pure Magnesium