🌸NATUURLIJK GEZOND FESTIVAL 2021🌸

 

Zondag 19 september van 11.00-17.00 uur ben ik samen met vele andere deelnemers weer te vinden bij Het Hilkensbergpark  te Broekhuizen.

Verbinden staat centraal tijdens deze dag. 

Ik kan je deze dag alles vertellen over de magnesium producten van Zechsal  en er zullen enkele demonstraties te zien zijn van Shiatsu en guasha therapie.

 

➡️Kom je ook? 🌸🌸

‘Stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg’ organiseert voor de derde keer het ‘Natuurlijk Gezond Festival’, De toegang is ook dit jaar gratis!  Het festival zal in een aangepaste vorm zijn en respectvol rekening houdend met ieders gezondheid.

Stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg bestaat uit enthousiaste ondernemers die zich in zetten om de gezondheid van mens en dier op natuurlijke wijze te ondersteunen. De pijlers van de Stichting zijn dan ook inspireren, verbinden en informeren. Met als doel de complementaire zorg bij een breder publiek bekent te maken en cliënten en therapeuten met elkaar in contact te brengen.

Beleef een unieke dag boordevol inspiratie en nieuwe inzichten!

Wat zal er te zien zijn: natuurlijke voeding, muziek, kinderactiviteiten, Shiatsu &guasha, natuurgeneeskunde, coaching, yoga, kleurentherapie, hypnose, acupunctuur, ThetaHealing, massage, voet- en handreflex, individuele sessies, Bachbloesems, workshops en nog veel meer.

Kom ervaren wat de natuur kan bijdragen aan jouw gezondheid en die van jouw huisdier en ontmoet de mensen die je daar alles over kunnen vertellen.  

 

Meer informatie over de stichting vind je op: www.natuurlijkgezondnoordlimburg.nl. festival@natuurlijkgezondnoordlimburg.nl