Welkom in mijn praktijk!

 

Ik ben Sandra Jeurissen, geboren in 1973 en opgegroeid tussen de Lottumse rozen in de gemeente Horst aan de Maas. Ik heb sinds 2016 mijn eigen praktijk waar ik mijn passie tot uiting kan brengen.

Daarnaast werk ik met veel plezier bij Kr8 in Horst op het secretariaat.

In 2014 kwam ik in aanraking met Guasha. Ik stond versteld van het effect van de behandeling en de reactie op het lichaam. De behandeling gaf veel verlichting en ik voelde me meteen energiek. Getriggerd door deze speciale techniek en de positieve resultaten hiervan besloot ik de opleiding tot Guasha therapeut te volgen bij Guasha Opleidingen Santai. Hierdoor heb ik ervaren wat Guasha kan betekenen voor mezelf en voor een ander. Sinds september 2016 ben ik gecertificeerd Guashatherapeut.

 

Veel lichamelijke klachten hebben een psychische oorzaak. Om mijn behandeling hierop beter af te kunnen stemmen heb ik in november 2016 de opleiding Coaching en Emotieregulatie afgerond bij Santai Opleidingen.

In 2017 heb ik de opleiding Klassieke massage afgerond bij Atria Opleidingen te Eindhoven en kunt u ook bij mij terecht voor een effectieve sportmassage. Als toevoeging hierop volgde ik de cursus Cupping bij Bellabaci.
Cupping is bijna niet meer weg te denken tijdens mijn behandelingen. Het kan worden ingezet bij o.a. cellulitis, oedeem, littekenweefsel, lipodeem en algehele stagnaties in het lichaam. Het lymfesysteem wordt geactiveerd en vocht en afvalstoffen worden door het lichaam beter afgevoerd. 

In 2018 heb ik de opleiding Shiatsu massage therapie bij Qing- Bai, Academie voor Chinese Geneeswijzen in Nijmegen afgerond. Tijdens dit studiejaar heb ik me de Japanse drukpuntmassage eigen gemaakt en zoek nog steeds verdieping in extra studiedagen om mijn kennis te verrijken.
Sinds oktober 2018 volg ik de 2-jarige HBO therapeutenopleiding Shiatsu bij Qing-Bai met als doel om deze af te ronden in juli 2020. Hierbij worden technieken zoals cupping en moxa eigen gemaakt in het derde jaar en worden behandelingen afgestemd op therapeutische basis middels Hara - pols of tongdiagnose.   


Om zelf in balans te blijven doe ik wekelijks yoga, hardlopen en boksen. 

 

Verkooppunt Zechsal Pure Magnesium