Welkom in mijn praktijk!

 

De vraag die ik vaak hoor is: hoe ben je in aanraking gekomen met deze Oosterse Geneeskunde?

 

In het kort: 
In 2014 kwam ik in aanraking met Guasha. Ik stond versteld van het effect van de behandeling en de reactie op het lichaam. De behandeling gaf veel verlichting en ik voelde me meteen energiek. Getriggerd door deze speciale techniek en de positieve resultaten hiervan besloot ik de opleiding tot Guasha therapeut te volgen bij Guasha Opleidingen Santai. Hierdoor heb ik ervaren wat Guasha kan betekenen voor mezelf en voor een ander. Sinds september 2016 ben ik gecertificeerd Guashatherapeut.

 

Veel lichamelijke klachten hebben een psychische oorzaak. Om mijn behandeling hierop beter af te kunnen stemmen heb ik in november 2016 de opleiding Coaching en Emotieregulatie afgerond bij Santai Opleidingen.

In 2017 heb ik de opleiding Klassieke massage afgerond bij Atria Opleidingen te Eindhoven en kunt u ook bij mij terecht voor een effectieve sportmassage. Als toevoeging hierop volgde ik de cursus Cupping bij Bellabaci.
Cupping is bijna niet meer weg te denken tijdens mijn behandelingen. Het kan worden ingezet bij o.a. cellulitis, oedeem, littekenweefsel, lipodeem en algehele stagnaties in het lichaam. Het lymfesysteem wordt geactiveerd en vocht en afvalstoffen worden door het lichaam beter afgevoerd. 

In juni 2020 heb ik de 3-jarige HBO therapeutenopleiding Shiatsu bij Qing-Bai afgerond en ben ik me de diverse technieken zoals moxa en cupping eigen gaan maken in combinatie met de therapeutische Shiatsu behandelingen. In 2021 heb ik de Westerse Medische Basiskennis afgerond en kunnen mijn behandelingen ook deels vergoed worden door diverse zorgverzekeraars. Met dit diploma op zak kon ik me aansluiten bij de Shiatsu Beroepsvereniging SVN. Op dit moment ben ik me verder aan het specialiseren in de Chi Nei Tsang, de Taoistische orgaanmassage bij Maartje Huibers en volg ik een jaartraining bij Maaike Kraaikamp. 

 

Om zelf in balans te blijven doe ik yoga, hardlopen en boksen, luister graag meditaties en muziek en wandel graag in de natuur. 

 

Verkooppunt Zechsal Pure Magnesium