Gezichtsbehandelingen

In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Daarom is er vanuit de traditionele schraaptherapie Guasha een speciale ontspannende behandeling voor het gezicht ontwikkeld. Deze uiterste zachte techniek heeft als doel om met speciale schrapers van hoorn, jade of rozenkwarts de energiepunten op het gezicht te stimuleren waardoor de Qi-flow (energiestroom) wordt bevorderd en toxines verwijderd worden. Hierdoor wordt de energiedoorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in gezicht verbeterd. Tijdens een gezichtsbehandeling wordt op het gezicht, hals en decolleté een speciale gezichtsolie aangebracht en wordt er met spatels gemaakt van hoorn en jade-rollers zachtjes over de meridianen relevante acupunctuurpunten en reflexzones van het gezicht geschraapt.


De edelen van China gebruikten de jadestenen met als meest belangrijke doel om het gezicht zacht, jong en jeugdig te houden. De jadesteen staat voor schoonheid, gratie en zuiverheid. Ook verbetert jade de doorbloeding en kalmeert het de geest.

 

De behandeling is een weldaad voor het gezicht en zorgt voor complete ontspanning..
Het advies voor een optimaal resultaat is om u te laten behandelen in een serie van 6 achtereenvolgende wekelijkse behandelingen.

Laat u verrassen door deze bijzondere ervaring!