FAMILIE / ORGAANOPSTELLINGEN, GEBOORTEWERK EN LEVENSLIJN.
RESERVEER JE PLEKJE VOOR EEN HELDER INZICHT

Donderdag 03-10-2024 12.00 - 15.00 uur 
 

De term komt steeds vaker voor.. en dat is mooi. Er wordt collectief hard gewerkt aan meer inzicht in onszelf, hoe chaotisch en pijnlijk de weg erheen soms ook is. Dit doet men voor zichzelf en bijvoorbeeld ook voor de kinderen, zodat zij (en jij) er in de toekomst anders mee om kunnen gaan. Het kan echter ook met terugwerkende kracht, naar je ouders of voorouders. Energie is iets magisch en niemand kan je precies vertellen hoe deze familie-opstellingen werken. Wanneer je een keer aanwezig bent geweest als vraagsteller of representant, herken je dit waarschijnlijk meteen.

 

Hoe ziet een opstelling eruit?

Stel jij hebt een vraag: hoe verbeter ik de band met mijn dochter? Jij kiest dan een representant die jouw dochter mag ‘spelen’ en iemand die jou mag vertegenwoordigen. Wie weet is er ook nog een vader/zoon/oma die een rol speelt etc. Je positioneert de representanten in de zaal waar jij voelt dat ze dienen te staan. Daarna zal zich de energie tussen de ‘familieleden’ gaan ontvouwen. Men kan ook een vraag stellen of representanten inzetten voor  een overleden familielid, een ongeboren kind, een beste vriend(in).

Het zijn de inzichten die je krijgt tijdens de opstelling die je verder helpen in je ontwikkelingsproces. Je zintuigen helpen je enorm mee. Je ziet de lichaamstaal van de representant, voelt de sfeer en hoort vragen en antwoorden.

Door deze dynamiek zul/kun je meer inzicht krijgen in je vraag. Dat kan leiden tot (instante) rust, inzicht en verlichting. Daarna heb je eigenlijk de rest van je leven om het te integreren.

 

Extra aanvulling: Je mag die dag ook zelf als representant meedoen, wat ook erg bijzonder kan zijn.

Gaat het alleen over familie? Nee hoor, vrienden, collega’s, situaties waarin je ooit terecht bent gekomen en nog mee worstelt.. er is heel veel mogelijk. Naast opstellingen met mensen werken we ook met de 5 elementen- orgaanopstellingen en Voice Dialogue vanuit de Healing Tao. 

 

Wil je nog meer informatie? Doen. Je kunt bellen of appen naar Sandra of Wendel.

Sandra: 06 3130- 5644

Wendel: 06 1360-4041

 

Kosten:

Wil je een vraag inbrengen?

De kosten zijn 125 euro pp. Wij zorgen voor de representanten, de ruimte, koffie, thee en wat lekkers.

Heb je geen vraag, maar wil je wel representant zijn, dan zijn de kosten 75 euro.

Dit kan in een groepssessie of individueel. 
Voor een privé sessie nemen we ruim de tijd om je thema in behandeling te nemen. De sessie duurt max. 2 uur.

 

Tijd in een groepssessie:

Per vraag kan het zijn dat we 20 minuten bezig zijn of 1,5 uur. Het proces is erg spontaan vandaar dat we daar geen uitspraken over kunnen doen. We trekken in elk geval voldoende tijd uit voor elke vraag!

Verder mag je dan ook zelf representant zijn bij andere opstellingen of alleen kijken.

 

Verder bieden wij ook nog geboortesessies en geboortelijnen aan.  

Wie weet tot ziens!

 

Liefs, W.en.S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met “W.EN.S”  met oprechte interesse in jou als mens..

 

 

"We willen je graag helpen de taal van het lichaam en geest te leren begrijpen en toe te passen, waardoor jij zelf de stappen kunt zetten in je processen"

 

Wie zijn wij?  Wendel EN Sandra, beide geboren in 1973. Wij hebben elkaar ontmoet in de yogastudio van Wendel en gaandeweg ontdekt dat we dezelfde passie hebben om mensen te helpen. We zijn gegrond, niet zweverig, leergierig en hebben onze humor, wat allemaal bij elkaar naar ons idee, een prachtig fundament is, om van daaruit meer samen te gaan werken.

 

Terwijl we ondertussen al dagelijks lerend onze levensweg bewandelen,  ervaren we er veel voldoening in , onderweg mensen te kunnen helpen.  Er zit een bijzondere kracht in elkaar helpen, want we beseffen ons, dat we er niet alleen zijn om jou te willen helpen, maar dat wij ook heel veel van jou leren. Iedereen heeft een uniek verhaal wat op een eigen unieke manier benaderd mag worden en jouw verhaal draagt wellicht ook een steentje bij aan ons verhaal of dat van een ander.  

 

Wat doen wij?  Werken vanuit ons gevoel en het delen van onze kennis, maakt dat wij samen een mooie combinatie hebben gecreëerd, waarmee we jou vanuit de basis verder willen helpen.

 

Want de basis, dat is waar het begint. 

Vanuit de geboorte, naar onze kindertijd, door naar onze jeugd tot waar we nu staan.  Zie het als het zaadje dat geplant wordt en tot groei komt. Als iets in deze levenslijn de balans verstoord heeft, is het van belang om hieraan te werken om verder te kunnen groeien. Daarvoor is het doorbreken van patronen vaak nodig, waardoor men nieuwe deuren kan openen, met als doel: het herontdekken van onze ware ik, wie we zijn en waar we voor staan. Dit kan soms een behoorlijk eng en onrustig  proces zijn en vaak verlangt men dan naar (innerlijke) rust.

 

Ieder op onze eigen manier werken wij aan het terugvinden van deze balans waardoor je deze rust weer kunt ervaren. Soms zijn het minuutjes en soms langere periodes.

 

Wendel’s kracht ligt niet alleen bij het geven van fysieke Yoga lessen, ze werkt ook graag middels gesprekken en meditaties met de mentale en emotionele zijdes van het leven.  Ze zal de kracht van het gesproken woord of herhalende gedachten,  inzetten om mensen bewuster te maken van zichzelf. Ze zal je spiegelen in hoe jouw herhalende gedachten en woordkeuzes ervoor kunnen zorgen dat je je soms steeds in dezelfde situaties terugvindt en daarmee je algehele gezondheid beïnvloedt.  Wanneer men duidelijker inziet wat de oorsprong van een bepaald gedrag-of gedachtepatroon is, kan men zelf de verantwoordelijkheid leren nemen om hiermee om te gaan.

 

EN

 

Sandra werkt als Shiatsu therapeute  veelal in stilte in op de diepere lagen, het energiestelsel wat aangewakkerd word door middel van o.a. meridiaan massage, drukpuntmassage, Taoïstische orgaanmassage, het bewerken van de interne organen waardoor energie weer gaat stromen en blokkades opgeheven worden. Volgens de Taoïsten worden emoties in de organen vastgehouden, zo ontstaan stagnaties en klachten zoals stress en ziektebeelden. Met de achtergrondkennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt het lichaam vanuit de holistische wijze behandeld.

Niet alleen een diepe ontspanning wordt gecreëerd tijdens deze behandeling maar er wordt in de diepte veel in beweging gezet waardoor je weer in je eigen lichaam komt door te voelen wat er aangeraakt wordt en wat dit met je doet.

 

Onze W.EN.S :

 

Innerlijke rust door te leren inzicht te krijgen en verantwoordelijk te durven zijn voor je levensprocessen.

 

Want.. we zijn geen wonderpil.  We zijn er zelfs sterk voorstander van, mensen te leren, zelf hun verantwoordelijkheid te nemen voor persoonlijke processen en dat hoef je echt niet alleen te doen.

Door onze kennis samen te brengen en met elkaar te overleggen, willen we jou helpen weer dichterbij jezelf te laten komen. Soms is dat met yoga, soms meer met Shiatsu, Guasha, massages en/of een combinatie ervan.  We hebben beide een uitgebreid netwerk waar we je eventueel op iemand kunnen tippen wanneer we denken dat dit ten goede van jouw proces komt.

 

Like ons op FB en blijf op de hoogte van onze W.EN.S nieuwtjes.