ūüĆłNATUURLIJK GEZOND FESTIVAL 2021ūüĆł

 

Zondag 19 september van 11.00-17.00 uur ben ik samen met vele andere deelnemers weer te vinden bij Het Hilkensbergpark  te Broekhuizen.

Verbinden staat centraal tijdens deze dag. 

Ik kan je deze dag alles vertellen over de magnesium producten van Zechsal  en er zullen enkele demonstraties te zien zijn van Shiatsu en guasha therapie.

 

‚ě°ÔłŹKom je ook? ūüĆłūüĆł

‚ÄėStichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg‚Äô organiseert voor de derde keer het ‚ÄėNatuurlijk Gezond Festival‚Äô, De toegang is ook dit jaar gratis!¬† Het festival zal in een aangepaste vorm zijn en respectvol rekening houdend met ieders gezondheid.

Stichting Natuurlijk Gezond Noord Limburg bestaat uit enthousiaste ondernemers die zich in zetten om de gezondheid van mens en dier op natuurlijke wijze te ondersteunen. De pijlers van de Stichting zijn dan ook inspireren, verbinden en informeren. Met als doel de complementaire zorg bij een breder publiek bekent te maken en cli√ęnten en therapeuten met elkaar in contact te brengen.

Beleef een unieke dag boordevol inspiratie en nieuwe inzichten!

Wat zal er te zien zijn: natuurlijke voeding, muziek, kinderactiviteiten, Shiatsu &guasha, natuurgeneeskunde, coaching, yoga, kleurentherapie, hypnose, acupunctuur, ThetaHealing, massage, voet- en handreflex, individuele sessies, Bachbloesems, workshops en nog veel meer.

Kom ervaren wat de natuur kan bijdragen aan jouw gezondheid en die van jouw huisdier en ontmoet de mensen die je daar alles over kunnen vertellen.  

 

Meer informatie over de stichting vind je op: www.natuurlijkgezondnoordlimburg.nl. festival@natuurlijkgezondnoordlimburg.nl

Zondag was net als vandaag een warme dag. In de bijscholing van Charlotte Geven bij Qing Bai werd het Vuurelement nog eens extra aangewakkerd en uitgebreid behandeld. Met Qi Gong en veel praktijk weer een waardevolle aanvulling voor Shiatsu.
ZING, LACH EN VIER HET LEVENūüĆěūüėÉūüĆłūü¶ö

Na mijn vakantie werk ik met nieuwe tarieven, dit betekend¬†voor u behandeling op maat. tijdens de behandeling maak ik gebruik van diverse specialisaties zoals shiatsu, guasha, moxa, cupping, plumblossing of coaching en emotieregulatie. Het tarief is ‚ā¨ 15,00 per 15 minuten dus je bepaald zelf hoe lang jouw afspraak duurt. Afhankelijk van jouw klacht stem ik hier jouw behandeling op af. Therpeutische behandeling duren minimaal 45 -60 minuten en hierbij gaat eerst een intake aan vooraf bij jouw eerste afspraak.¬†

VOLGEBOEKT!
Zondag 20 juni is het Vaderdag!
Speciaal voor deze gelegenheid geven wij op 27 juni een viertal duo-massages in onze Shiatsu Pitstop. Een bijzonder leuk kado voor vaders om even af te remmen, bij te tanken en wat lichamelijk onderhoud te verrichten. Wie ga jij verrassen?
Thema: Vol gas of de rem erop?
Mannelijke energie noemen we 'yang' en kun je doelgericht inzetten op prestaties te leveren. Typisch yang is: naar buiten gericht, actie, doen, presteren, verandering en snelheid. Om in balans te blijven is het belangrijk om ook aandacht te geven aan de vrouwelijke energie, de 'yin' energie die staat voor voelen, naar binnen keren, rust, voeden en vertragen.
Een goed idee dus om geregeld even op de rem te trappen en gas terug te nemen. Deze Shiatsu duo-massage is daar de perfecte gelegenheid voor. Leuk om samen te doen met je man, vader, zoon of beste kameraad.
Deze behandeling is bedoeld om weer even terug in je lijf te komen en te voelen wat het je vertelt. Er wordt gewerkt op een Japanse futon op de grond. We maken ruimte in het lijf door middel van verschillende shiatsutechnieken, rotaties en strekkingen. Bij shiatsu wordt gewerkt over de kleding heen dus draag comfortabele (sport)kleding en schone sokken.
Voel je welkom op 27 juni en ontdek wat Shiatsu voor jou kan betekenen! Te boeken om:
ūüŹĀ 10:00 uur
ūüŹĀ 12:00 uur
ūüŹĀ 14:00 uur
ūüŹĀ 16:00 uur
Locatie: Linda Wilmsen | Shiatsu & Yoga, Pastoor Janssenstraat 1 in Meerlo
Kosten: ‚ā¨110,- per duo, inclusief thee en iets lekkers.
Reserveren: bel of app naar 06-20126900 (Linda) of 06-31305644 (Sandra), of stuur een mail naar info@lindawilmsen.nl.

VOLGEBOEKT

Reserveer alvast een plekje voor een bijzondere

Shiatsu duo-massage met een thema rondom moederdag. 

 

Thema:¬† ūüĆĺūüĆĻ"In verbinding met de moeder"

 

Verras je moeder, schoonmoeder, oma dochter of vriendin met deze heerlijke shiatsumassage voor twee en ervaar de diepe verbinding en energie tussen twee zielen die ooit via de navel verbonden zijn geweest.

 

 

Deze keer staat de massage in het teken van het element Aarde, ook wel ‚Äėmoeder‚Äô genoemd. Aarde wordt namelijk net als moeder geassocieerd met stabiliteit, ondersteuning, voeding, vruchtbaarheid en zekerheid. Ze is er altijd.¬†

Als dit element uit balans is heb je mogelijk weinig energie, spijsverteringsklachten, zware benen, buikpijn of bloedend tandvlees. Ben je overbezorgd of lig je uren te piekeren. 

Tijdens deze massage behandelen we het Aarde element via de maag- en miltmeridianen en geven we speciale aandacht aan het bekkengebied en de buik. Terug naar de bron van jouw bestaan. Jouw bron van rust, kracht en stabiliteit. 

 

 

Locatie: Praktijk 24 in Horst in samenwerking met Linda Wilmsen - Shiatsu & Yoga

Kosten: ‚ā¨110,-¬† inclusief thee en iets lekkers ūüćď

Boek je afspraak middels een app naar:

Sandra: 06-31305644

Linda: 06- 20126900

 

 

Nieuw: Duo Shiatsu met een thema.

 

In de maand april boek je deze duo massage met het thema Lente. De lente is gekoppeld aan het hout element en de betrokken organen die hierbij behoren zijn lever en galblaas. Is het houtelement uit balans, dan kan het zijn dat er klachten ontstaan aan de ogen, nek-schouders, de zijkant of binnenkant van de benen, heup of voet. 
Tevens kun je wat meer stress ervaren, prikkelbaar zijn en moeite hebben met het maken van beslissingen of het uitvoeren van plannen. 

Tijdens deze massage gaat de intentie uit naar de lever en galblaas waarbij het hoofd, de schouders en benen extra aandacht krijgen. Energie wordt in beweging gezet door middel van rotaties, strekkingen en drukpuntmassage terwijl je ontspannen op een Japanse futon ligt. 

 

Na de behandeling is er tijd voor een kopje thee met iets lekkers om even bij te komen. 

Wil jij ook een thema duo massage boeken, neem dan contact op. 
De massage wordt gegeven in samenwerking met Linda Wilmsen Shiatsu & Yoga. 

Kosten ‚ā¨ 110,00 per duo voor 60 minuten.¬†

Locatie mogelijk Horst, Venloseweg 104 of Meerlo, Pastoor Janssenstraat 1

 

 

 

Vanaf 20 maart boek je voor ‚ā¨60,00 deze heerlijke gecombineerde voorjaarsmassage voor 60 minuten met essenti√ęle oli√ęn van Primavera. Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.¬†Met een heerlijke bodyscrub wordt je lichaam ontdaan van dode huidcellen en opgefrist¬†voor het voorjaar.¬†

Mijn praktijk is verhuisd naar Horst, Venloseweg 104 sinds 1 oktober 2020

Ik ben daar te vinden op de 1e verdieping en deel deze praktijk ruimte met BeautyNjoy 

Voel je welkom om te komen kijken!

 

 

Een geweldige ervaring rijker, 3 dagen Shiatsu Congress Amsterdam. Er was een geweldige lijst van  trainers die sessies organiseerden op het evenement. Deze sessies waren meestal hands-on workshops van 2-3 uur waarin kennis en vaardigheden worden gedeeld. 

De topics van de workshops varieerden van Burn-Out, Dai Mai, Nieren en het waterelement, Finger Tricks, Rouw en verlies, Behandeling van de meridianen bij rug-nek-schouderklachten en meer. 

De informatie en toepassingen tijdens de workshops waren zeer indrukwekkend en gaf ons genoeg informatie om thuis mee aan de slag te gaan. In 2023 zal het congres plaatsvinden in Zwitserland. 

 

 

Sinds 5 juli ben ik officieel afgestudeerd als Shiatsu therapeut van een 3 jarige HBO opleiding die ik gevolgd heb bij Qing Bai Opleidingen te Amersfoort. 

 

 

Je kunt dan ook voortaan gebruik maken van de expertise als Shiatsu therapeut,

samen werken aan jouw klacht. 

Voel je welkom!

 

Vanaf 11 mei is het weer mogelijk om een afspraak in te plannen na een roerige tijd van onzekerheid en spanning rondom het corona virus. 
Om de richtlijnen in acht ten nemen verzoek ik rekening te houden met de volgende maatregelen. 
-Gelieve op de afgesproken tijd aanwezig te zijn, ik heb geen wachtruimte en wil voorkomen dat afspraken zich kruisen. 
-Ik hanteer geen uitlooptijd na een behandeling om zo voor de volgende cli√ęnt weer alle hygi√ęne maatregelen te kunnen treffen

-Gelieve gepast betalen of verzoek van Tikkie betaling om zoveel mogelijk geldverkeer te vermijden.

-Breng uw eigen handdoeken mee voor tijdens de behandeling en zorg zelf voor de behandeling voor de nodige hygi√ęne.¬†

-Bij milde klachten zoals hoesten, niezen hoofdpijn of griepverschijnselen (waaronder koorts) wordt er niet behandeld.

 

Afspraken plannen? Dat kan via Whatsapp, info@praktijk24.nl of 06-31305644 

 

Wij danken iedereen voor het geduld en vertrouwen! 

 

Zondag 10 mei is Moederdag, wil je graag een cadeaubon bestellen, dan ontvang je deze in een mooie goodybag met extra gifts en informatie.

Bestellen kan ook via de webshop natuurlijk. 

praktijk24.nl/webshop/


Nieuw: vanaf  april kun je voortaan producten bestellen in mijn webshop. Niet alle producten worden in de webshop aangeboden, bij producten staan echter de artikelen die ik voor je kan leveren, heb je een vraag hierover of wil je iets bestellen wat je niet in de webshop kunt vinden, stuur dan een mail naar info@praktijk24.nl

 


De geneeskracht van asperges en Guasha.


Het aspergeseizoen loopt afhankelijk van de temperatuur in Nederland van omstreeks eind april tot Sint Jan op 24 juni.
De werking van asperges en Guasha therapie hebben veel positieve gezamenlijke eigenschappen:

 

 

 

-stimuleert de werking van de nieren (bv. nierstenen)
-verbetert het immuunsysteem
-bevordert de hormonale balans
-houdt het lichaam gezond
-positieve werking op een kater ūüĎć
-bevordert de spijsvertering
-werkt ontgiftend, ontsteking remmend en detoxerend
-voorkomt mentale achteruitgang
-voorkomt vroegtijdige veroudering
-werkt vochtafdrijvend (lymfeoedeem, zwellingen)
-ondersteunend bij gewichtsverlies
-bij hoge bloeddruk
-positief effect op de bloedsuikerspiegel


Zorgt voor een gezond lichaam het hele jaar door!


Huang pi fu crème, voor huidaandoeningen

Helpt bij een breed scala van huidaandoeningen zoals, eczeem, dermatitis, psoriasis, vitiligo, wondroos en acne. 

‚ā¨ 10,95

 

Beschrijving

Huang pi fu is een créme die uitstekend geschikt is voor allerlei huidaandoeningen zoals, eczeem, dermatitis, psoriasis, vitiligo en acne. Het helpt jeuk te verminderen, heeft een koelend effect en kan een drastische verbetering geven bij een breed scala van huidaandoeningen. Een erg populair middel in China en nu ook hier!

 

Deze cr√©me bestaat uit alleen maar natuurlijke ingredi√ęnten.

 

Huid type: alle huidtypen

Inhoud: 18 g

Houdbaarheid: 3 jaar

Koel bewaren na gebruik.

 

 

Hoofdbestanddelen Huang pi fu:

 

Cnidii fructus 3% (w/v)

Phellodendri chinensis cortex 3% (w/v)

Smilacis glabrae rhizoma 3% (w/v)

Pseudolaricis cortex 2.5% (w/v)

Dictamni cortex 2.25% (w/v)

Kochiae fructus 2% (w/v)

Sophorae flavescentis radix 1.5% (w/v)

ilex rotunda 1% (w/v)

Mosla Cavaleriei level 5% (w/v)

Stemonae radix 0.5% (w/v)

Gleditsiae spina 0.5% (w/v)

 

Positieve feedback voor o.a. 

-zwemmerseczeem

-eczeem en schilfers in en rondom de oren 

-psoriasis

-krentenbaard

-kalknagels

-uitslag litteken 

-droog eczeem en roodheid van de voeten

-droge huid met roodheid van de elleboog

-koortslip

-wondroos

-rode plekken op de huid 

-genitiale jeuk

-uitslag en blaasjes van giftige planten

 

 

 


 

Mijn certificaat in ontvangst mogen nemen van Maartje Huibers. Chi Nei Tsang 1, de Tao√Įstische orgaanmassage (ontgift, versterkt en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan)¬†

Deelname in Vught. 

ICE CARE bij massage en cupping

* VIT-ICE¬ģ¬† heeft Anti Cellulite eigenschappen !!!

* Tonifieert huidmetabolisme

* Stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.

* Voorkomt zwelling

 

 

-Kalmeert Fibromyalgie symptomen
-Helpt om de spierspanning te controleren
- Aanbevolen als een onderdeel van pijnbestrijding

-Cellulitis

-Vochtproblemen 

 

Meer lol met wandelwol. Loop jij zondag ook mee met Stichting Walk 4 the Roses en wil je niet op de blaren zitten?

Zorg dan voor wandelwol en een voetenbad met Zechsal Magnesium voor langer wandelplezier. 

Fit aan de start en eerste hulp onderweg!

Praktijk 24 is verkooppunt van Zechsal Magnesium

Het wandelpakket is nu verkrijgbaar voor ‚ā¨ 32,95

Op zondag 15 september zijn we te vinden op het festival Natuurlijk Gezond Limburg bij de Theetuin in Broekhuizen van 10.00-17.00 uur. Tijdens dit jaarlijkse festival kunt u kennis maken met diverse ondernemers uit de regio die u alles laten zien in het kader van gezondheid. Samen met YogaLinda uit Meerlo zullen wij u laten zien wat onze passies zijn op het gebied van yoga, shiatsu, guasha en guasha gezichtsbehandelingen. Met de productenlijn van Zechsal Magnesium maken we het plaatje compleet. 

Kom kennis maken met 2 zussen die samen een passie delen. Door middel van korte introductiebehandelingen maakt u kennis met de Traditionele Chinese Geneeskunde. Kom gerust kijken, de entree is gratis.

 

 

In September ga ik een 4 daagse opleiding volgen bij Maartje Huibers, de Chi Nei Tsang, ook wel Taoistische orgaanmassage genoemd, het behandelt de buikorganen en opent de corresponderende orgaanpunten, windpoorten genoemd, die op de navelring liggen. CNT ontgift, brengt emotioneel evenwicht, versterkt en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan.

Naast het diagnosticeren en openen van de navel masseren we deze vier dagen de dunne en dikke darm. Vervolgens behandelen we de milt, maag, lever, galblaas, longen, hart, nieren en psoas spier. Zuiverende Healing Tao oefeningen en Chi Kungs vormen de warming ups. Deze technieken zijn allen toepasbaar tijdens de Shiatsu behandelingen. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Maak gerust alvast een afspraak voor in oktober. 

 

 

De meest effectieve behandeling tegen cellulite is een anti cellulite cuppingbehandeling in combinatie met een ijsmassage. Een ijsmassage stimuleert de bloedcirculatie, versnelt het stofwisselingsproces en stimuleert de vetverbranding. Vetophopingen en verklevingen worden los gemaakt en het onderhuidse weefsel wordt geactiveerd. Als gevolg hiervan worden gifstoffen en vetzuren afgevoerd en het huidbeeld verbetert.

 

De ijsmassage brengt het huidverbeteringsproces van binnenuit op gang, waardoor hardnekkige cellulite bestreden wordt, en na afloop van een combinatiekuur ook langer weg blijft. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een ijsmassage in combinatie met de anti-cellulitecuppingmassage. 

 

 

Onlangs heb ik met een voldoende mijn praktijk en theorie examen van het 2e studie jaar van de Shiatsu Therapeuten Opleiding bij Qing Bai afgerond. De inschrijving voor het 3e studiejaar is inmiddels gedaan en ik ben benieuwd wat het laatste jaar nog aan kennis gaat brengen. Aan bod komt in elk geval moxa en cupping en we gaan stage lopen en veel casussen behandelen. Super veel zin in het laatste jaar welk start in september 2019. 

 

NIEUW verkrijgbaar!

Zechsal MCM gel, 100 ml. Speciaal voor gewrichtsklachten

 

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†Met 15% pure magnesium

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†Natuurlijke ondersteuning van de gewrichten

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†Pakt ontstekingen aan

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†Ontspanning van de spieren

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†Bevat OptiMSM, chondro√Įtine en gember

 

Veel mensen hebben last van hun gewrichten. Dit heeft vele mogelijke oorzaken: van reumatische artritis tot overgangsklachten, van artrose tot een kneuzing. Bij de één is het chronisch, de ander heeft het af en toe. Vaak worden de klachten erger naarmate we ouder worden. Echt vervelend, want stijve gewrichten veroorzaken pijn en ongemak. Wat is eraan te doen?

 

Zechsal MCM gel

 

Met de Zechsal MCM gel is verbetering mogelijk op een natuurlijke manier. MCM staat voor magnesium, chondro√Įtine en MSM. Dankzij de unieke combinatie van ingredi√ęnten met bewezen werking geeft de gel gerichte ondersteuning bij het functioneren van gewrichten.

 

De basis van de gel is het oeroude magnesium uit de Zechstein bron. Magnesium heeft hierbij een dubbele werking. Het is samen met het aanwezige calcium verantwoordelijk voor de opbouw van gezonde en sterke botten. Daarnaast zorgt het voor ontspanning van de spieren rondom het pijnlijke gewricht. Juist deze spieren vangen de klappen op als een gewricht niet optimaal functioneert. Hoge spierspanning en verkramping liggen dan al gauw op de loer. Magnesium helpt het gebied rondom de gewrichten te ontspannen, waardoor verlichting ontstaat.

 

OptiMSM¬ģ, gember √©n chondro√Įtine zijn alle drie ontstekingsremmers. Gewrichtsklachten gaan vaak gepaard met ontstekingen, die hiermee drie-voudig worden aangepakt. Daarbij zijn OptiMSM¬ģ en chondro√Įtine beide een bouwstof voor ons kraakbeen, dat essentieel is voor soepel bewegen.

 

Dosering en gebruik

 

Gebruik één of meerdere keren per dag op de gewrichten die klachten geven. De gel is prettig in gebruik en heeft een frisse geur. Even laten intrekken, afspoelen is niet nodig. Bij ernstige klachten kun je de gel ook gebruiken voor een pakking van het gewricht. Een folie om af te dekken zorgt voor extra warmte , waardoor de gel beter intrekt en optimaal zijn werk kan doen.

 

 

Boost je gezicht met de Summer Guasha Facial ūü•Ě

Jaderollers en sugar scrubs met fijne suikerkristallen en kiwizaden zorgen voor een diepe reiniging en een mooie zachte gladde huid. In een behandeling van 60 minuten verkeer je in een diepe ontspannende behandeling vanuit de traditionele Chinese geneeskunde.

 

Verras jezelf, of een ander met deze welnessbehandeling ūüíĎūüéĀ

 

Boek via Info@praktijk24.nl 

Giftcards verkrijgbaar

 

 

NIEUW!
Zechsal Pure Elements balancing cream, 50 ml.

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†nieuwe prebiotische samenstelling

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†optimale voeding & hydratatie

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†krachtige bescherming

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†een structureel ‚Äėliftend‚Äô effect

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†ook de gerimpelde huid profiteert zichtbaar

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†subtiele verfrissende geur
Zechsal Pure Elements balancing cream is een nieuwe prebiotische gezichtscrème die je huid optimaal voedt en beschermt.

 

Prebiotica:

Pure Elements, de nieuwe gezichtscrème van Zechsal is één en al evenwicht. De prebiotische en voedende samenstelling van de Pure Elements is in balans met de inhoud van onze huidcellen. Door dit osmotische evenwicht verloopt de opname van voedingsstoffen uit de crème door de cellen optimaal. Elementaire ondersteuning van de biologisch processen die ons beschermen vanuit een natuurkundig principe. Simpel maar uiterst effectief.

 

Natuurlijke bouwstoffen:

Uiteraard bevat Pure Elements het oeroude magnesium uit de Zechstein bron als belangrijke bouwstof. Aan deze basis zijn toegevoegd de energy booster NADH, vitamine C en E, hyaluronzuur en tal van micro-elementen. Zechsal Pure Elements biedt:

 

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†optimale voeding en hydratatie

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†krachtige bescherming

¬† ¬† ¬†‚Äʬ† ¬†een structureel ‚Äėliftend‚Äô effect

 

De geur is verfrissend door het gebruik van citrus en limoen. Door de toevoeging van shea-butter voelt Pure Elements weldadig aan.

 

Geschikt voor alle huidtypen en een leuke gift voor moederdag ! 

 

Nieuw bij Praktijk 24

De resultaten van tapen bij hooikoorts zijn erg positief en kan bijdragen aan vermindering van klachten die gepaard gaan bij  hooikoorts. De tape die direct op de huid wordt aangebracht stimuleert huidsensoren die op hun beurt het neurogene stelsel in het lichaam prikkelen. 

 

 

In november en december ontvangt u bij uw afspraak een geschenkzakje Zechsal Magnesium cadeau. Dit kunt u gebruiken voor een heerlijk ontspannend voetenbad. Zechsal Magnesium is bevorderend voor de nachtrust en geeft een ontspannend gevoel.

Maak uw afspraak tijdig, vol is vol! 

Vandaag 5 oktober 2018 ben ik gestart met de beroepsopleiding tot Shiatsu therapeut bij Qing Bai opleidingen te Nijmegen. Deze 2 jarige HBO beroepsopleiding¬†verrijkt de shiatsu behandeling d.m.v¬†diagnosestelling volgens de Hara-, pols en tongdiagnose.¬†De theorie en praktijk zal meer verdieping geven in het meridianenstelsel van ons lichaam waardoor gerichte behandeling op een lichamelijke of mentale klacht beter afgestemd kan worden op de cli√ęnt. Voor deze opleiding zal ik casussen en cli√ęnten nodig hebben om te oefenen. Vindt je het leuk en heb je tijd vrij om kennis te maken met Shiatsu, neem dan gerust contact met me op.¬†

 

Shiatsu in zitpositie.

Deze bijscholing op 1 september gegeven door Maartje Huibers heb ik gevolgd om mijn vaardigheden in buik-, rug- of zijlig te vervolledigen met Shiatsu in zitpositie waarbij de ontvanger op de futon zit en mogelijk op een stoel of massagestoel. Deze houding biedt specifieke mogelijkheden om het lichaam te behandelen: een prima positie om de Qi in beweging te brengen enerzijds via rustige, voedende technieken, anderzijds via dynamische                                                                                         technieken en tal van rotaties en strekkingen. Wil je                                                                                       deze behandeling een keer ervaren, maak dan                                                                                             gerust een afspraak.  

 

Vanaf oktober worden de openingstijden aangepast.
Praktijk 24 is voortaan geopend op woensdag van 9.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maandag avond van 19.00-21.00 uur. Zaterdag van 9.00-15.00 uur.
In verband met de vervolgopleiding Shiatsu therapeuten opleiding welke 5 oktober start zal ik gemiddeld 2 vrijdagen per maand afwezig zijn wegens opleiding en alleen in de ochtend tot 10.30 uur beschikbaar zijn voor afspraken. 

 

Op 9 juni ben ik geslaagd voor mijn theorie examen en mag ik me officieel shiatsu masseur noemen. Vanaf heden kunt u dus ook bij mij terecht voor een ontspannende Japanse shiatsu massage. 

Als vervolg heb ik me reeds ingeschreven tot de vervolgopleiding tot shiatsu therapeut bij opleidingsinstituut Qing Bai in Nijmegen om me meer ter verdiepen in de diagnosestelling en theorie achter deze manuele drukpuntmassage. Blijf op de hoogte via de nieuwtjes op mijn website en Facebook .

Yess!!!!

 

Allebei geslaagd voor het praktijkexamen voor shiatsumassage 1 juni.

 

Praktijk 24 en YogaLinda

Gisteren een super leuke avond gehad in Meerlo op de Ladies Night in Brugeind met bijzondere mensen die kennis hebben mogen maken met guasha en shiatsu. Vooral de gezichtsbehandeling werd als zeer bijzonder ervaren. 

Blij met de leuke recensies in mijn gastenboek, helemaal top!

Samen met mijn zus van YogaLinda hadden we een mooi plekje bij de entree. Volgend jaar weer! 

 

 

 

 

Woensdag 18 april kunt u kennis maken met  Praktijk 24 en Yogalinda in Meerlo bij de

Ladies Night voor een introductiebehandeling guasha en shiatsu. 

 

Een groot ladies event speciaal voor vrouwen en wordt dit jaar georganiseerd in de sporthal. Ook deze editie zijn er veel kraampjes van ondernemers die hun bedrijf, producten en diensten graag in de picture willen zetten.

 

De ladiesnight wordt dit jaar georganiseerd door Anneke Vissers (bloemsierkunst specialist), Patricia van Lifestyle Centre Horst en’t Brugeind.

 

Kaarten in voorverkoop ‚ā¨ 3,50 p.p. | Dagkassa ‚ā¨ 5,00 p.p

 

Voorverkoop adressen: Bags en beautifull Venray, Rob Dekkers tweewielers Wanssum, Peters Textiel, Crist Coppes Horst, Brugeind Meerlo.

 

TIJD (Woensdag) 17:00 - 22:00

 

LOCATIE

het Brugeind

Hoofdstraat 74, 5864 BH, Meerlo

 

 

 

Zondag 11 maart samen heb ik samen met Moos Guasha therapie & gezichtsbehandelingen introductie behandelingen gedaan bij de Indoor en Outdoor Challenge bij Fitpoint in Tegelen. De opbrengst gaat naar Stichting de Roparun t.a.v. Team Samen Voor Palliatief voor mensen met kanker.

In totaal heeft dit evenement

‚ā¨ 1.621,80¬†opgeleverd voor de zorg voor mensen met kanker.¬†

19-02-2018
19-02-2018

Nieuw vanaf 1 maart 2018
Body en Facial cupping 

te combineren bij de gezichtsbehandeling en sportmassage

Opleiding via Bellabaci Nederland

 

24-02-2018
24-02-2018

Ik was erbij, bij deze eerste zeer  interessante nascholingsdag van dit jaar. Harris Sleegers van de opleiding Guasha Santai leerde ons nieuwe technieken met meer diepgang in de behandeling van oor-en kaakklachten, zoals o.a. tinnitus, spanningshoofdpijn en migraine, spierspanning aan de schedelrand, behandeling van het sleutelbeen, de armen en benen. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Informeer gerust. 

 

16-12-2017
16-12-2017

Meer kennis in de gelaatkunde door de opleiding van Peggy Boetzkens bij Santai Guasha Opleidingen. 

Volgens de Chinese gelaatkunde verteld je gezicht je levensverhaal.

Je gezicht laat veel zien, en vaak ook al lang voordat je er daadwerkelijk klachten van ervaart.

20-10-2017
20-10-2017

Heel enthousiast ben ik gestart met de opleiding Shiatsu massage bij Academie voor de Chinese Geneeswijze Qing Bai in Nijmegen. Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties om zodoende een slecht functioneren van de inwendige organen te corrigeren,  de gezondheid te bevorderen en een groot aantal ziekte te behandelen volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze.

 

 

De eerste tentamens van het tweede studiejaar zitten erop. Met 2 voldoendes gaan we weer met nieuwe energie verder richting de eindexamens in juni.