Lijkt het je leuk om een keer met je partner, vriend(in) ouder of kind een ontspanningsmomentje voor jezelf te boeken, reserveer dan een Duo Shiatsu Massage voor twee. Lekker genieten van een uurtje ontspanning met een heerlijk kopje thee achteraf. Samen met mijn zus Linda bieden wij deze unieke beleving aan. 

 

Kosten €130,00 per duo.

 

 

 

 

Op vrijdag 17 mei hebben we weer een duo massage dag met als thema "de verbinding met de moeder" rondom moederdag.
Wil jij samen met je moeder (of partner/vriendin) eens een duo shiatsu massage ervaren, er is nog plek op deze dag, neem dan contact op voor de beschikbare tijden.  

Ben jij gevoelig voor hooikoorts?
Plan dan tijdig je behandeltraject in ter preventie om te voorkomen dat je klachten krijgt in het voorjaar en de zomer tijdens het hooikoorts seizoen. 

Kijk en lees mee voor meer informatie 

Met de scholing De darmen en het microbioom van Vera van Randwijck en afgelopen weekend de tweedaagse scholing Nervus Vagus de Polyvagaaltheorie in therapie van Jaqueline Snelders sluit ik het studiejaar voor 2023 af. Veel nieuwe inzichten en handvaten heb ik mogen ervaren om het nieuwe jaar in te gaan met mijn cliënten. Vertrouwen, veiligheid en een juiste klik is een onderdeel van een wederzijdse uitwisseling van energie die een proces in werking kan zetten. Afgelopen jaar heb ik hierin veel in beweging mogen zien komen.

Dankbaar voor het gedeelde vertrouwen wens ik iedereen heel veel geluk, liefde en gezondheid voor 2024

 

Zaterdag 25 november weer een mooie aanvullende praktijk dag gehad voor guasha therapeuten om het licentie te verlengen, bij deze mijn nieuwe certificaat behaald voor 2 jaar. 

In mei 2023 ben ik gestart met de 2-jarige opleiding tot Neuro Fascia Therapeut bij Sympathos Academie. 

 

NFD staat voor Neuro Fascia Dynamics, dit is een nieuwe methode die ontwikkeld is door Mariëtte de Nes en is ontstaan door invloeden vanuit diverse technieken die onder andere gebruikt worden bij Santai Guasha behandelingen en Fascia release. In deze 2-jarige opleiding NFD-therapeut staat de werking, functionaliteit en behandeling van de fasciale verbindingen centraal.

 

Deze lichaamsgerichte behandelmethode zorgt ervoor dat op een effectieve manier klachten verholpen kunnen worden. Dit gebeurt door de inzichten vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde en de nieuwe inzichten en kennis over de fascia, voeding en anatomie bij elkaar te brengen.

 

Pas zeer recent zijn er publicaties van wetenschappelijke onderzoeken over de fascie en de functie van dit wonderbaarlijke vlies. Met zijn bijzondere structuur, werking en kracht dat overal in het lichaam aanwezig is, alles omhult en verbindt en tegelijkertijd alles gescheiden en op zijn plek houdt

 

Hoe bijzonder is het om in de behandeling van de patiënt twee werelden samen te laten komen. En daardoor kun jij een complementaire behandeling bieden die geweldige resultaten geeft op het gebied van diverse aandoeningen. Denk daarbij aan fibromyalgie, hoofdpijnen, rug- en nekklachten, arm- en been klachten, heupklachten, endometriose, tinnitus, voet – en hand problemen, hartkloppingen, luchtwegproblemen enz. Zo divers en zo fantastisch te behandelen door de nieuwe wetenschap over de werking van Fascia

 

 

 

 

Nieuw!

Boek alvast deze geheel nieuwe gezichtsbehandeling "The Whole Shabang"

Meer dan compleet is deze uitgebreide behandeling waarbij geest en lichaam samensmelten in een diepe ontspanning. 


Op een geheel natuurlijke wijze wordt met hoogwaardige producten het gezicht behandeld met o.a. spoon- en microtechnieken.


Het resultaat is een jonger en stralender uiterlijk, een mooi gevormd gezicht, een prachtige glow en een diep gevoel van ontspanning in lichaam en geest. 

Zondag was net als vandaag een warme dag. In de bijscholing van Charlotte Geven bij Qing Bai werd het Vuurelement nog eens extra aangewakkerd en uitgebreid behandeld. Met Qi Gong en veel praktijk weer een waardevolle aanvulling voor Shiatsu.

 ZING, LACH EN VIER HET LEVEN🌞😃🌸🦚

Mijn praktijk is verhuisd naar Horst, Venloseweg 104 sinds 1 oktober 2020

Ik ben daar te vinden op de 1e verdieping en deel deze praktijk ruimte met BeautyNjoy 

Voel je welkom om te komen kijken!

 

 

Een geweldige ervaring rijker, 3 dagen Shiatsu Congress Amsterdam. Er was een geweldige lijst van  trainers die sessies organiseerden op het evenement. Deze sessies waren meestal hands-on workshops van 2-3 uur waarin kennis en vaardigheden worden gedeeld. 

De topics van de workshops varieerden van Burn-Out, Dai Mai, Nieren en het waterelement, Finger Tricks, Rouw en verlies, Behandeling van de meridianen bij rug-nek-schouderklachten en meer. 

De informatie en toepassingen tijdens de workshops waren zeer indrukwekkend en gaf ons genoeg informatie om thuis mee aan de slag te gaan. In 2023 zal het congres plaatsvinden in Zwitserland. 

 

 

Sinds 5 juli ben ik officieel afgestudeerd als Shiatsu therapeut van een 3 jarige HBO opleiding die ik gevolgd heb bij Qing Bai Opleidingen te Amersfoort. 

 

 

Je kunt dan ook voortaan gebruik maken van de expertise als Shiatsu therapeut,

samen werken aan jouw klacht. 

Voel je welkom!

 


Nieuw: vanaf  april kun je voortaan producten bestellen in mijn webshop. Niet alle producten worden in de webshop aangeboden, bij producten staan echter de artikelen die ik voor je kan leveren, heb je een vraag hierover of wil je iets bestellen wat je niet in de webshop kunt vinden, stuur dan een mail naar info@praktijk24.nl

 Huang pi fu crème, voor huidaandoeningen

Helpt bij een breed scala van huidaandoeningen zoals, eczeem, dermatitis, psoriasis, vitiligo, wondroos en acne. 

 

 

Beschrijving

Huang pi fu is een créme die uitstekend geschikt is voor allerlei huidaandoeningen zoals, eczeem, dermatitis, psoriasis, vitiligo en acne. Het helpt jeuk te verminderen, heeft een koelend effect en kan een drastische verbetering geven bij een breed scala van huidaandoeningen. Een erg populair middel in China en nu ook hier!

 

Deze créme bestaat uit alleen maar natuurlijke ingrediënten.

 

Huid type: alle huidtypen

Inhoud: 18 g

Houdbaarheid: 3 jaar

Koel bewaren na gebruik.

 

Hoofdbestanddelen Huang pi fu:

 

Cnidii fructus 3% (w/v)

Phellodendri chinensis cortex 3% (w/v)

Smilacis glabrae rhizoma 3% (w/v)

Pseudolaricis cortex 2.5% (w/v)

Dictamni cortex 2.25% (w/v)

Kochiae fructus 2% (w/v)

Sophorae flavescentis radix 1.5% (w/v)

ilex rotunda 1% (w/v)

Mosla Cavaleriei level 5% (w/v)

Stemonae radix 0.5% (w/v)

Gleditsiae spina 0.5% (w/v)

 

Positieve feedback voor o.a. 

-zwemmerseczeem

-eczeem en schilfers in en rondom de oren 

-psoriasis

-krentenbaard

-kalknagels

-uitslag litteken 

-droog eczeem en roodheid van de voeten

-droge huid met roodheid van de elleboog

-koortslip

-wondroos

-rode plekken op de huid 

-genitiale jeuk

-uitslag en blaasjes van giftige planten

 

 

 


 

Mijn certificaat in ontvangst mogen nemen van Maartje Huibers. Chi Nei Tsang 1, de Taoïstische orgaanmassage (ontgift, versterkt en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan) 

Deelname in Vught. 

ICE CARE bij massage en cupping

* VIT-ICE®  heeft Anti Cellulite eigenschappen !!!

* Tonifieert huidmetabolisme

* Stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.

* Voorkomt zwelling

 

 

-Kalmeert Fibromyalgie symptomen
-Helpt om de spierspanning te controleren
- Aanbevolen als een onderdeel van pijnbestrijding

-Cellulitis

-Vochtproblemen 

 

In September ga ik een 4 daagse opleiding volgen bij Maartje Huibers, de Chi Nei Tsang, ook wel Taoistische orgaanmassage genoemd, het behandelt de buikorganen en opent de corresponderende orgaanpunten, windpoorten genoemd, die op de navelring liggen. CNT ontgift, brengt emotioneel evenwicht, versterkt en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan.

Naast het diagnosticeren en openen van de navel masseren we deze vier dagen de dunne en dikke darm. Vervolgens behandelen we de milt, maag, lever, galblaas, longen, hart, nieren en psoas spier. Zuiverende Healing Tao oefeningen en Chi Kungs vormen de warming ups. Deze technieken zijn allen toepasbaar tijdens de Shiatsu behandelingen. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Maak gerust alvast een afspraak voor in oktober. 

 

 

De meest effectieve behandeling tegen cellulite is een anti cellulite cuppingbehandeling in combinatie met een ijsmassage. Een ijsmassage stimuleert de bloedcirculatie, versnelt het stofwisselingsproces en stimuleert de vetverbranding. Vetophopingen en verklevingen worden los gemaakt en het onderhuidse weefsel wordt geactiveerd. Als gevolg hiervan worden gifstoffen en vetzuren afgevoerd en het huidbeeld verbetert.

 

De ijsmassage brengt het huidverbeteringsproces van binnenuit op gang, waardoor hardnekkige cellulite bestreden wordt, en na afloop van een combinatiekuur ook langer weg blijft. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een ijsmassage in combinatie met de anti-cellulitecuppingmassage. 

 

 

Boost je gezicht met de Summer Guasha Facial 🥝

Jaderollers en sugar scrubs met fijne suikerkristallen en kiwizaden zorgen voor een diepe reiniging en een mooie zachte gladde huid. In een behandeling van 60 minuten verkeer je in een diepe ontspannende behandeling vanuit de traditionele Chinese geneeskunde.

 

Verras jezelf, of een ander met deze welnessbehandeling 💑🎁

 

Boek via Info@praktijk24.nl 

Giftcards verkrijgbaar

 

 

Shiatsu in zitpositie.

Deze bijscholing op 1 september gegeven door Maartje Huibers heb ik gevolgd om mijn vaardigheden in buik-, rug- of zijlig te vervolledigen met Shiatsu in zitpositie waarbij de ontvanger op de futon zit en mogelijk op een stoel of massagestoel. Deze houding biedt specifieke mogelijkheden om het lichaam te behandelen: een prima positie om de Qi in beweging te brengen enerzijds via rustige, voedende technieken, anderzijds via dynamische                                                                                         technieken en tal van rotaties en strekkingen. Wil je                                                                                       deze behandeling een keer ervaren, maak dan                                                                                             gerust een afspraak.  

 

Zondag 11 maart samen heb ik samen met Moos Guasha therapie & gezichtsbehandelingen introductie behandelingen gedaan bij de Indoor en Outdoor Challenge bij Fitpoint in Tegelen. De opbrengst gaat naar Stichting de Roparun t.a.v. Team Samen Voor Palliatief voor mensen met kanker.

In totaal heeft dit evenement

€ 1.621,80 opgeleverd voor de zorg voor mensen met kanker. 

24-02-2018
24-02-2018

Ik was erbij, bij deze eerste zeer  interessante nascholingsdag van dit jaar. Harris Sleegers van de opleiding Guasha Santai leerde ons nieuwe technieken met meer diepgang in de behandeling van oor-en kaakklachten, zoals o.a. tinnitus, spanningshoofdpijn en migraine, spierspanning aan de schedelrand, behandeling van het sleutelbeen, de armen en benen. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Informeer gerust. 

 

16-12-2017
16-12-2017

Meer kennis in de gelaatkunde door de opleiding van Peggy Boetzkens bij Santai Guasha Opleidingen. 

Volgens de Chinese gelaatkunde verteld je gezicht je levensverhaal.

Je gezicht laat veel zien, en vaak ook al lang voordat je er daadwerkelijk klachten van ervaart.

20-10-2017
20-10-2017

Heel enthousiast ben ik gestart met de opleiding Shiatsu massage bij Academie voor de Chinese Geneeswijze Qing Bai in Nijmegen. Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties om zodoende een slecht functioneren van de inwendige organen te corrigeren,  de gezondheid te bevorderen en een groot aantal ziekte te behandelen volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze.