ICE CARE bij massage en cupping

* VIT-ICE®  heeft Anti Cellulite eigenschappen !!!

* Tonifieert huidmetabolisme

* Stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.

* Voorkomt zwelling

 

 

-Kalmeert Fibromyalgie symptomen
-Helpt om de spierspanning te controleren
- Aanbevolen als een onderdeel van pijnbestrijding

-Cellulitis

-Vochtproblemen 

 

Meer lol met wandelwol. Loop jij zondag ook mee met Stichting Walk 4 the Roses en wil je niet op de blaren zitten?

Zorg dan voor wandelwol en een voetenbad met Zechsal Magnesium voor langer wandelplezier. 

Fit aan de start en eerste hulp onderweg!

Praktijk 24 is verkooppunt van Zechsal Magnesium

Het wandelpakket is nu verkrijgbaar voor € 32,95

Op zondag 15 september zijn we te vinden op het festival Natuurlijk Gezond Limburg bij de Theetuin in Broekhuizen van 10.00-17.00 uur. Tijdens dit jaarlijkse festival kunt u kennis maken met diverse ondernemers uit de regio die u alles laten zien in het kader van gezondheid. Samen met YogaLinda uit Meerlo zullen wij u laten zien wat onze passies zijn op het gebied van yoga, shiatsu, guasha en guasha gezichtsbehandelingen. Met de productenlijn van Zechsal Magnesium maken we het plaatje compleet. 

Kom kennis maken met 2 zussen die samen een passie delen. Door middel van korte introductiebehandelingen maakt u kennis met de Traditionele Chinese Geneeskunde. Kom gerust kijken, de entree is gratis.

 

 

In September ga ik een 4 daagse opleiding volgen bij Maartje Huibers, de Chi Nei Tsang, ook wel Taoistische orgaanmassage genoemd, het behandelt de buikorganen en opent de corresponderende orgaanpunten, windpoorten genoemd, die op de navelring liggen. CNT ontgift, brengt emotioneel evenwicht, versterkt en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan.

Naast het diagnosticeren en openen van de navel masseren we deze vier dagen de dunne en dikke darm. Vervolgens behandelen we de milt, maag, lever, galblaas, longen, hart, nieren en psoas spier. Zuiverende Healing Tao oefeningen en Chi Kungs vormen de warming ups. Deze technieken zijn allen toepasbaar tijdens de Shiatsu behandelingen. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Maak gerust alvast een afspraak voor in oktober. 

 

 

De meest effectieve behandeling tegen cellulite is een anti cellulite cuppingbehandeling in combinatie met een ijsmassage. Een ijsmassage stimuleert de bloedcirculatie, versnelt het stofwisselingsproces en stimuleert de vetverbranding. Vetophopingen en verklevingen worden los gemaakt en het onderhuidse weefsel wordt geactiveerd. Als gevolg hiervan worden gifstoffen en vetzuren afgevoerd en het huidbeeld verbetert.

 

De ijsmassage brengt het huidverbeteringsproces van binnenuit op gang, waardoor hardnekkige cellulite bestreden wordt, en na afloop van een combinatiekuur ook langer weg blijft. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een ijsmassage in combinatie met de anti-cellulitecuppingmassage. 

 

 

Onlangs heb ik met een voldoende mijn praktijk en theorie examen van het 2e studie jaar van de Shiatsu Therapeuten Opleiding bij Qing Bai afgerond. De inschrijving voor het 3e studiejaar is inmiddels gedaan en ik ben benieuwd wat het laatste jaar nog aan kennis gaat brengen. Aan bod komt in elk geval moxa en cupping en we gaan stage lopen en veel casussen behandelen. Super veel zin in het laatste jaar welk start in september 2019. 

 

 

Zechsal Pure Magnesium badkristallen voor bad of voetenbad.

 

•   Pure magnesium badkristallen (47% concentratie)

      •   Koop zuivere Zechsal kwaliteit!

      •   Optimale magnesium opname en totale ontspanning

      •   Perfect voor magnesiumtherapie

      •   Effectief bij huidproblemen als psoriasis en eczeem

 

Nu voor 10 euro per kilo!

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW verkrijgbaar!

Zechsal MCM gel, 100 ml. Speciaal voor gewrichtsklachten

 

     •   Met 15% pure magnesium

     •   Natuurlijke ondersteuning van de gewrichten

     •   Pakt ontstekingen aan

     •   Ontspanning van de spieren

     •   Bevat OptiMSM, chondroïtine en gember

 

Veel mensen hebben last van hun gewrichten. Dit heeft vele mogelijke oorzaken: van reumatische artritis tot overgangsklachten, van artrose tot een kneuzing. Bij de één is het chronisch, de ander heeft het af en toe. Vaak worden de klachten erger naarmate we ouder worden. Echt vervelend, want stijve gewrichten veroorzaken pijn en ongemak. Wat is eraan te doen?

 

Zechsal MCM gel

 

Met de Zechsal MCM gel is verbetering mogelijk op een natuurlijke manier. MCM staat voor magnesium, chondroïtine en MSM. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten met bewezen werking geeft de gel gerichte ondersteuning bij het functioneren van gewrichten.

 

De basis van de gel is het oeroude magnesium uit de Zechstein bron. Magnesium heeft hierbij een dubbele werking. Het is samen met het aanwezige calcium verantwoordelijk voor de opbouw van gezonde en sterke botten. Daarnaast zorgt het voor ontspanning van de spieren rondom het pijnlijke gewricht. Juist deze spieren vangen de klappen op als een gewricht niet optimaal functioneert. Hoge spierspanning en verkramping liggen dan al gauw op de loer. Magnesium helpt het gebied rondom de gewrichten te ontspannen, waardoor verlichting ontstaat.

 

OptiMSM®, gember én chondroïtine zijn alle drie ontstekingsremmers. Gewrichtsklachten gaan vaak gepaard met ontstekingen, die hiermee drie-voudig worden aangepakt. Daarbij zijn OptiMSM® en chondroïtine beide een bouwstof voor ons kraakbeen, dat essentieel is voor soepel bewegen.

 

Dosering en gebruik

 

Gebruik één of meerdere keren per dag op de gewrichten die klachten geven. De gel is prettig in gebruik en heeft een frisse geur. Even laten intrekken, afspoelen is niet nodig. Bij ernstige klachten kun je de gel ook gebruiken voor een pakking van het gewricht. Een folie om af te dekken zorgt voor extra warmte , waardoor de gel beter intrekt en optimaal zijn werk kan doen.

 

 

Boost je gezicht met de Summer Guasha Facial 🥝

Jaderollers en sugar scrubs met fijne suikerkristallen en kiwizaden zorgen voor een diepe reiniging en een mooie zachte gladde huid. In een behandeling van 60 minuten verkeer je in een diepe ontspannende behandeling vanuit de traditionele Chinese geneeskunde.

 

Verras jezelf, of een ander met deze welnessbehandeling 💑🎁

 

Boek via Info@praktijk24.nl 

Giftcards verkrijgbaar

 

 

Wil je een origineel Moederdag cadeau geven

En samen een duo Shiatsu massage beleven?

Wij zorgen voor een uur lang ontspanning

nu voor €75,00 incl. een kopje Tastea 

Wat een mooie beleving

In samenwerking met YogaLinda Shiatsu & Yoga

 

                                              ❣️💕💞💓💖💝 ❣️💕💞💓💖💝

 

www.praktijk24.nl 

Locatie Meerlo 

www.yoga-linda.nl

 

reserveren via info@praktijk24.nl of yogalinda@live.nl

(de kortingsactie is geldig bij reservering o.n.v Moederdagactie 2019 tót 12 mei )

 

 

NIEUW!
Zechsal Pure Elements balancing cream, 50 ml.

     •   nieuwe prebiotische samenstelling

     •   optimale voeding & hydratatie

     •   krachtige bescherming

     •   een structureel ‘liftend’ effect

     •   ook de gerimpelde huid profiteert zichtbaar

     •   subtiele verfrissende geur
Zechsal Pure Elements balancing cream is een nieuwe prebiotische gezichtscrème die je huid optimaal voedt en beschermt.

 

Prebiotica:

Pure Elements, de nieuwe gezichtscrème van Zechsal is één en al evenwicht. De prebiotische en voedende samenstelling van de Pure Elements is in balans met de inhoud van onze huidcellen. Door dit osmotische evenwicht verloopt de opname van voedingsstoffen uit de crème door de cellen optimaal. Elementaire ondersteuning van de biologisch processen die ons beschermen vanuit een natuurkundig principe. Simpel maar uiterst effectief.

 

Natuurlijke bouwstoffen:

Uiteraard bevat Pure Elements het oeroude magnesium uit de Zechstein bron als belangrijke bouwstof. Aan deze basis zijn toegevoegd de energy booster NADH, vitamine C en E, hyaluronzuur en tal van micro-elementen. Zechsal Pure Elements biedt:

 

     •   optimale voeding en hydratatie

     •   krachtige bescherming

     •   een structureel ‘liftend’ effect

 

De geur is verfrissend door het gebruik van citrus en limoen. Door de toevoeging van shea-butter voelt Pure Elements weldadig aan.

 

Geschikt voor alle huidtypen en een leuke gift voor moederdag ! 

 

Nieuw bij Praktijk 24

De resultaten van tapen bij hooikoorts zijn erg positief en kan bijdragen aan vermindering van klachten die gepaard gaan bij  hooikoorts. De tape die direct op de huid wordt aangebracht stimuleert huidsensoren die op hun beurt het neurogene stelsel in het lichaam prikkelen. 

 

 

 

Voel je fijn met Valentijn!
In maart en april verzorgen Praktijk 24 en YOGALINDA 
4 x een duo Shiatsu massage! Een relaxmoment voor jullie twee om de energie weer lekker te laten stromen.

Ma 18-3 van 20.00-21.30 =VOL
Wo 20-3 van 10.45-12.15
Wo 27-3 van 10.45-12.15
Ma 1-4 van 20.00-21.30 = VOL

Slechts €75,00 voor jullie twee, inclusief een verwarmend kopje Tastea 
Met wie ga jij?

Locatie: praktijk YOGALINDA in Meerlo
Boeken: info@praktijk24.nl

See you!
Linda en Sandra 
www.praktijk24.nl
                                                                                             www.yoga-linda.nl

 

In november en december ontvangt u bij uw afspraak een geschenkzakje Zechsal Magnesium cadeau. Dit kunt u gebruiken voor een heerlijk ontspannend voetenbad. Zechsal Magnesium is bevorderend voor de nachtrust en geeft een ontspannend gevoel.

Maak uw afspraak tijdig, vol is vol! 

Vandaag 5 oktober 2018 ben ik gestart met de beroepsopleiding tot Shiatsu therapeut bij Qing Bai opleidingen te Nijmegen. Deze 2 jarige HBO beroepsopleiding verrijkt de shiatsu behandeling d.m.v diagnosestelling volgens de Hara-, pols en tongdiagnose. De theorie en praktijk zal meer verdieping geven in het meridianenstelsel van ons lichaam waardoor gerichte behandeling op een lichamelijke of mentale klacht beter afgestemd kan worden op de cliënt. Voor deze opleiding zal ik casussen en cliënten nodig hebben om te oefenen. Vindt je het leuk en heb je tijd vrij om kennis te maken met Shiatsu, neem dan gerust contact met me op. 

 

Shiatsu in zitpositie.

Deze bijscholing op 1 september gegeven door Maartje Huibers heb ik gevolgd om mijn vaardigheden in buik-, rug- of zijlig te vervolledigen met Shiatsu in zitpositie waarbij de ontvanger op de futon zit en mogelijk op een stoel of massagestoel. Deze houding biedt specifieke mogelijkheden om het lichaam te behandelen: een prima positie om de Qi in beweging te brengen enerzijds via rustige, voedende technieken, anderzijds via dynamische                                                                                         technieken en tal van rotaties en strekkingen. Wil je                                                                                       deze behandeling een keer ervaren, maak dan                                                                                             gerust een afspraak.  

 

Vanaf oktober worden de openingstijden aangepast.
Praktijk 24 is voortaan geopend op woensdag van 9.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maandag avond van 19.00-21.00 uur. Zaterdag van 9.00-15.00 uur.
In verband met de vervolgopleiding Shiatsu therapeuten opleiding welke 5 oktober start zal ik gemiddeld 2 vrijdagen per maand afwezig zijn wegens opleiding en alleen in de ochtend tot 10.30 uur beschikbaar zijn voor afspraken. 

 

Op 9 juni ben ik geslaagd voor mijn theorie examen en mag ik me officieel shiatsu masseur noemen. Vanaf heden kunt u dus ook bij mij terecht voor een ontspannende Japanse shiatsu massage. 

Als vervolg heb ik me reeds ingeschreven tot de vervolgopleiding tot shiatsu therapeut bij opleidingsinstituut Qing Bai in Nijmegen om me meer ter verdiepen in de diagnosestelling en theorie achter deze manuele drukpuntmassage. Blijf op de hoogte via de nieuwtjes op mijn website en Facebook .

Yess!!!!

 

Allebei geslaagd voor het praktijkexamen voor shiatsumassage 1 juni.

 

Praktijk 24 en YogaLinda

Gisteren een super leuke avond gehad in Meerlo op de Ladies Night in Brugeind met bijzondere mensen die kennis hebben mogen maken met guasha en shiatsu. Vooral de gezichtsbehandeling werd als zeer bijzonder ervaren. 

Blij met de leuke recensies in mijn gastenboek, helemaal top!

Samen met mijn zus van YogaLinda hadden we een mooi plekje bij de entree. Volgend jaar weer! 

 

 

 

 

Woensdag 18 april kunt u kennis maken met  Praktijk 24 en Yogalinda in Meerlo bij de

Ladies Night voor een introductiebehandeling guasha en shiatsu. 

 

Een groot ladies event speciaal voor vrouwen en wordt dit jaar georganiseerd in de sporthal. Ook deze editie zijn er veel kraampjes van ondernemers die hun bedrijf, producten en diensten graag in de picture willen zetten.

 

De ladiesnight wordt dit jaar georganiseerd door Anneke Vissers (bloemsierkunst specialist), Patricia van Lifestyle Centre Horst en’t Brugeind.

 

Kaarten in voorverkoop € 3,50 p.p. | Dagkassa € 5,00 p.p

 

Voorverkoop adressen: Bags en beautifull Venray, Rob Dekkers tweewielers Wanssum, Peters Textiel, Crist Coppes Horst, Brugeind Meerlo.

 

TIJD (Woensdag) 17:00 - 22:00

 

LOCATIE

het Brugeind

Hoofdstraat 74, 5864 BH, Meerlo

 

 

 

Zondag 11 maart samen heb ik samen met Moos Guasha therapie & gezichtsbehandelingen introductie behandelingen gedaan bij de Indoor en Outdoor Challenge bij Fitpoint in Tegelen. De opbrengst gaat naar Stichting de Roparun t.a.v. Team Samen Voor Palliatief voor mensen met kanker.

In totaal heeft dit evenement

€ 1.621,80 opgeleverd voor de zorg voor mensen met kanker. 

19-02-2018
19-02-2018

Nieuw vanaf 1 maart 2018
Body en Facial cupping 

te combineren bij de gezichtsbehandeling en sportmassage

Opleiding via Bellabaci Nederland

 

24-02-2018
24-02-2018

Ik was erbij, bij deze eerste zeer  interessante nascholingsdag van dit jaar. Harris Sleegers van de opleiding Guasha Santai leerde ons nieuwe technieken met meer diepgang in de behandeling van oor-en kaakklachten, zoals o.a. tinnitus, spanningshoofdpijn en migraine, spierspanning aan de schedelrand, behandeling van het sleutelbeen, de armen en benen. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Informeer gerust. 

 

16-12-2017
16-12-2017

Meer kennis in de gelaatkunde door de opleiding van Peggy Boetzkens bij Santai Guasha Opleidingen. 

Volgens de Chinese gelaatkunde verteld je gezicht je levensverhaal.

Je gezicht laat veel zien, en vaak ook al lang voordat je er daadwerkelijk klachten van ervaart.

20-10-2017
20-10-2017

Heel enthousiast ben ik gestart met de opleiding Shiatsu massage bij Academie voor de Chinese Geneeswijze Qing Bai in Nijmegen. Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties om zodoende een slecht functioneren van de inwendige organen te corrigeren,  de gezondheid te bevorderen en een groot aantal ziekte te behandelen volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze.

 

 

De eerste tentamens van het tweede studiejaar zitten erop. Met 2 voldoendes gaan we weer met nieuwe energie verder richting de eindexamens in juni.