Wil je een origineel Moederdag cadeau geven

En samen een duo Shiatsu massage beleven?

Wij zorgen voor een uur lang ontspanning

nu voor €75,00 incl. een kopje Tastea 

Wat een mooie beleving

In samenwerking met YogaLinda Shiatsu & Yoga

 

                                              ❣️💕💞💓💖💝 ❣️💕💞💓💖💝

 

www.praktijk24.nl 

Locatie Meerlo 

www.yoga-linda.nl

 

reserveren via info@praktijk24.nl of yogalinda@live.nl

(de kortingsactie is geldig bij reservering o.n.v Moederdagactie 2019 tót 12 mei )

 

 

NIEUW!
Zechsal Pure Elements balancing cream, 50 ml.

     •   nieuwe prebiotische samenstelling

     •   optimale voeding & hydratatie

     •   krachtige bescherming

     •   een structureel ‘liftend’ effect

     •   ook de gerimpelde huid profiteert zichtbaar

     •   subtiele verfrissende geur
Zechsal Pure Elements balancing cream is een nieuwe prebiotische gezichtscrème die je huid optimaal voedt en beschermt.

 

Prebiotica:

Pure Elements, de nieuwe gezichtscrème van Zechsal is één en al evenwicht. De prebiotische en voedende samenstelling van de Pure Elements is in balans met de inhoud van onze huidcellen. Door dit osmotische evenwicht verloopt de opname van voedingsstoffen uit de crème door de cellen optimaal. Elementaire ondersteuning van de biologisch processen die ons beschermen vanuit een natuurkundig principe. Simpel maar uiterst effectief.

 

Natuurlijke bouwstoffen:

Uiteraard bevat Pure Elements het oeroude magnesium uit de Zechstein bron als belangrijke bouwstof. Aan deze basis zijn toegevoegd de energy booster NADH, vitamine C en E, hyaluronzuur en tal van micro-elementen. Zechsal Pure Elements biedt:

 

     •   optimale voeding en hydratatie

     •   krachtige bescherming

     •   een structureel ‘liftend’ effect

 

De geur is verfrissend door het gebruik van citrus en limoen. Door de toevoeging van shea-butter voelt Pure Elements weldadig aan.

 

Geschikt voor alle huidtypen en een leuke gift voor moederdag ! 

 

Nieuw bij Praktijk 24

De resultaten van tapen bij hooikoorts zijn erg positief en kan bijdragen aan vermindering van klachten die gepaard gaan bij  hooikoorts. De tape die direct op de huid wordt aangebracht stimuleert huidsensoren die op hun beurt het neurogene stelsel in het lichaam prikkelen. 

 

 

 

Voel je fijn met Valentijn!
In maart en april verzorgen Praktijk 24 en YOGALINDA 
4 x een duo Shiatsu massage! Een relaxmoment voor jullie twee om de energie weer lekker te laten stromen.

Ma 18-3 van 20.00-21.30 =VOL
Wo 20-3 van 10.45-12.15
Wo 27-3 van 10.45-12.15
Ma 1-4 van 20.00-21.30 = VOL

Slechts €75,00 voor jullie twee, inclusief een verwarmend kopje Tastea 
Met wie ga jij?

Locatie: praktijk YOGALINDA in Meerlo
Boeken: info@praktijk24.nl

See you!
Linda en Sandra 
www.praktijk24.nl
                                                                                             www.yoga-linda.nl

 

In november en december ontvangt u bij uw afspraak een geschenkzakje Zechsal Magnesium cadeau. Dit kunt u gebruiken voor een heerlijk ontspannend voetenbad. Zechsal Magnesium is bevorderend voor de nachtrust en geeft een ontspannend gevoel.

Maak uw afspraak tijdig, vol is vol! 

Vandaag 5 oktober 2018 ben ik gestart met de beroepsopleiding tot Shiatsu therapeut bij Qing Bai opleidingen te Nijmegen. Deze 2 jarige HBO beroepsopleiding verrijkt de shiatsu behandeling d.m.v diagnosestelling volgens de Hara-, pols en tongdiagnose. De theorie en praktijk zal meer verdieping geven in het meridianenstelsel van ons lichaam waardoor gerichte behandeling op een lichamelijke of mentale klacht beter afgestemd kan worden op de cliënt. Voor deze opleiding zal ik casussen en cliënten nodig hebben om te oefenen. Vindt je het leuk en heb je tijd vrij om kennis te maken met Shiatsu, neem dan gerust contact met me op. 

 

Shiatsu in zitpositie.

Deze bijscholing op 1 september gegeven door Maartje Huibers heb ik gevolgd om mijn vaardigheden in buik-, rug- of zijlig te vervolledigen met Shiatsu in zitpositie waarbij de ontvanger op de futon zit en mogelijk op een stoel of massagestoel. Deze houding biedt specifieke mogelijkheden om het lichaam te behandelen: een prima positie om de Qi in beweging te brengen enerzijds via rustige, voedende technieken, anderzijds via dynamische                                                                                         technieken en tal van rotaties en strekkingen. Wil je                                                                                       deze behandeling een keer ervaren, maak dan                                                                                             gerust een afspraak.  

 

Vanaf oktober worden de openingstijden aangepast.
Praktijk 24 is voortaan geopend op woensdag van 9.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maandag avond van 19.00-21.00 uur. Zaterdag van 9.00-15.00 uur.
In verband met de vervolgopleiding Shiatsu therapeuten opleiding welke 5 oktober start zal ik gemiddeld 2 vrijdagen per maand afwezig zijn wegens opleiding en alleen in de ochtend tot 10.30 uur beschikbaar zijn voor afspraken. 

 

Op 9 juni ben ik geslaagd voor mijn theorie examen en mag ik me officieel shiatsu masseur noemen. Vanaf heden kunt u dus ook bij mij terecht voor een ontspannende Japanse shiatsu massage. 

Als vervolg heb ik me reeds ingeschreven tot de vervolgopleiding tot shiatsu therapeut bij opleidingsinstituut Qing Bai in Nijmegen om me meer ter verdiepen in de diagnosestelling en theorie achter deze manuele drukpuntmassage. Blijf op de hoogte via de nieuwtjes op mijn website en Facebook .

Yess!!!!

 

Allebei geslaagd voor het praktijkexamen voor shiatsumassage 1 juni.

 

Praktijk 24 en YogaLinda

Gisteren een super leuke avond gehad in Meerlo op de Ladies Night in Brugeind met bijzondere mensen die kennis hebben mogen maken met guasha en shiatsu. Vooral de gezichtsbehandeling werd als zeer bijzonder ervaren. 

Blij met de leuke recensies in mijn gastenboek, helemaal top!

Samen met mijn zus van YogaLinda hadden we een mooi plekje bij de entree. Volgend jaar weer! 

 

 

 

 

Woensdag 18 april kunt u kennis maken met  Praktijk 24 en Yogalinda in Meerlo bij de

Ladies Night voor een introductiebehandeling guasha en shiatsu. 

 

Een groot ladies event speciaal voor vrouwen en wordt dit jaar georganiseerd in de sporthal. Ook deze editie zijn er veel kraampjes van ondernemers die hun bedrijf, producten en diensten graag in de picture willen zetten.

 

De ladiesnight wordt dit jaar georganiseerd door Anneke Vissers (bloemsierkunst specialist), Patricia van Lifestyle Centre Horst en’t Brugeind.

 

Kaarten in voorverkoop € 3,50 p.p. | Dagkassa € 5,00 p.p

 

Voorverkoop adressen: Bags en beautifull Venray, Rob Dekkers tweewielers Wanssum, Peters Textiel, Crist Coppes Horst, Brugeind Meerlo.

 

TIJD (Woensdag) 17:00 - 22:00

 

LOCATIE

het Brugeind

Hoofdstraat 74, 5864 BH, Meerlo

 

 

 

Zondag 11 maart samen heb ik samen met Moos Guasha therapie & gezichtsbehandelingen introductie behandelingen gedaan bij de Indoor en Outdoor Challenge bij Fitpoint in Tegelen. De opbrengst gaat naar Stichting de Roparun t.a.v. Team Samen Voor Palliatief voor mensen met kanker.

In totaal heeft dit evenement

€ 1.621,80 opgeleverd voor de zorg voor mensen met kanker. 

19-02-2018
19-02-2018

Nieuw vanaf 1 maart 2018
Body en Facial cupping 

te combineren bij de gezichtsbehandeling en sportmassage

Opleiding via Bellabaci Nederland

 

24-02-2018
24-02-2018

Ik was erbij, bij deze eerste zeer  interessante nascholingsdag van dit jaar. Harris Sleegers van de opleiding Guasha Santai leerde ons nieuwe technieken met meer diepgang in de behandeling van oor-en kaakklachten, zoals o.a. tinnitus, spanningshoofdpijn en migraine, spierspanning aan de schedelrand, behandeling van het sleutelbeen, de armen en benen. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Informeer gerust. 

 

16-12-2017
16-12-2017

Meer kennis in de gelaatkunde door de opleiding van Peggy Boetzkens bij Santai Guasha Opleidingen. 

Volgens de Chinese gelaatkunde verteld je gezicht je levensverhaal.

Je gezicht laat veel zien, en vaak ook al lang voordat je er daadwerkelijk klachten van ervaart.

20-10-2017
20-10-2017

Heel enthousiast ben ik gestart met de opleiding Shiatsu massage bij Academie voor de Chinese Geneeswijze Qing Bai in Nijmegen. Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties om zodoende een slecht functioneren van de inwendige organen te corrigeren,  de gezondheid te bevorderen en een groot aantal ziekte te behandelen volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze.

 

 

De eerste tentamens van het tweede studiejaar zitten erop. Met 2 voldoendes gaan we weer met nieuwe energie verder richting de eindexamens in juni.