Klachten

Klachten  · 05. juni 2024
De menopauze
Hoe kijkt de Chinese Geneeswijze tegen de menopauze aan? We zullen zien dat zij eigenlijk een hele positieve kijk heeft op de overgang! Wat gebeurt er in je
Klachten  · 21. januari 2024
Long Covid en virussen
Vitaliteit, het immuunsysteem en Long Covid
Klachten  · 14. januari 2024
Fibromyalgie
"Fibro" betekent vezels en "My(o) betekent spier en älgie" betekent pijn. Er is dus sprake van spiervezelpijn. Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom bestaande uit algemene spierpijn en spierstijfheid gepaard gaande met (soms extreme) klachten zoals: vermoeidheid slaapstoornissen hoofdpijnen angsten depressies allergieën concentratie-en geheugenstoornissen temperatuurverhogingen darmklachten
Klachten  · 14. januari 2024
Hielspoor en Fasciitis Plantaris
Ondanks dat hielspoor in de meeste gevallen al snel hielspoor worden genoemd, is er bij een overgroot deel van de mensen vaak sprake van een ontsteking van de peesplaat. (Fasciitis Plantaris)
Klachten  · 14. januari 2024
Carpaal Tunnel Syndroom
Aan de binnenzijde van de pols zit een tunnel waar een zenuw en pezen door lopen: de carpale tunnel. Is deze tunnel te nauw, dan raakt een handzenuw in de knel.
Klachten  · 14. januari 2024
Hooikoorts en de behandeling vanuit de Chinese Geneeskunde
Hooikoorts kan op diverse manieren behandeld worden vanuit de Chinese Geneeskunde. -Preventief: om te voorkomen dan men klachten krijgt. Dit kan al vanaf Februari ingezet worden. -Symptomatisch: ter bestrijding van ziekteverschijnselen of symptomen. -Immunotherapie: als preventieve en symptomatische behandeling niet effectief zijn.