The Whole Shabang

"Alles omvattend en nét dat beetje extra"

Deze behandeling is geschikt voor mensen die spanning houden in hun gezicht, kaken, nek en schouders.
Ook een getekend gezicht wat door pijn en verdriet getekend is kan door middel van deze behandeling een helend proces zijn wat zich uit in de lijnen die met de behandeling kunnen verminderen.  Omdat onze geest samenwerkt met ons lichaam kan dit betekenen dat het behandelen van deze lijnen ook doorwerken in het systeem en plaats maken voor verzachting in het gelaat. 
Herken je dit bij jezelf? Trakteer jezelf dan op een diep ontspannende samensmelting van lichaam en geest. 

 

Het gezicht, de nek en de schouders hebben enkele krachtige spieren. Soms geef je iemand een Guasha-behandeling en lijkt het alsof er niet veel is gebeurd. Natuurlijk is er veel gebeurd, maar het gezicht laat niet veel verschil zien. Een van de redenen kan liggen in het vasthouden van spanning. Oorzaken kunnen stress, tandenknarsen of kaakspanning zijn. Dus soms is het goed om eerst aan het spanningsgedeelte te werken voordat we overgaan op een reguliere Guasha-behandeling.

 

Deze behandeling is diep ontspannend omdat we verwarmde kristallen mushrooms gebruiken om de spieren los te maken. Een verwarmde spier ontspant gemakkelijker. Denk even na wat dat kan doen met de vorm van je gezicht.

 

Wanneer we spanning vasthouden in ons bovenste gedeelte, kan dit veel invloed hebben op hoe ons gezicht eruit ziet. Neem bijvoorbeeld tandenslijpers. Hun wangspieren voelen erg stevig aan en zijn zichtbaar op het gezicht. Wat gebeurt er als je dit gebied opwarmt? De spier kan zich ontspannen, kan zijn spanning loslaten en het gezicht verandert van vorm. Om nog maar te zwijgen over de andere voordelen die dit met zich mee kan brengen!

 

Genietend van een gezichtsmassage met drukpuntactivering, worden de kristallen mushrooms in een stoomkoker verwarmd. We werken met mushrooms van Bergkristal, Bloedsteen (niet bij zwangerschap) en Agaat om de spanning weg te smelten. Bergkristal verlicht spanning, stress en ontspant strakke spieren. Bloedsteen stimuleert je immuunsysteem en energieniveau en verwijdert gifstoffen uit het bloed. Agaat versterkt de bloedvaten en reinigt de lymfestelsels terwijl het je energie in evenwicht houdt.

 

Als de mushrooms warm genoeg zijn, kijken we of de warmte voor jou prettig aanvoelt zodat we aan de slag kunnen met je huid. We werken bovenop de armen, de schouders (niet bij zwangerschap), het nekgebied en de gezichtsspieren. We beginnen met een lichte en snelle druk en werken toe naar een diepere en langzamere druk. Op deze manier zijn lymfe, fascia en spieren betrokken. Alleen al na deze behandeling met kristallen mushrooms zie je een verschil in het gezicht omdat het je huid contouren geeft en depuffs maakt. 

 

De voordelen zijn:

 • Het ontspant spieren
 • Het maakt geblokkeerde energie vrij
 • Het verhoogt de bloedcirculatie
 • Het verhoogt de lymfatische stroom
 • Het maakt stijve en pijnlijke spieren los
 • Het vermindert wallen en voert vocht af
 • Het beïnvloed contouren  
 • Het brengt verse voedingsstoffen naar het gezicht
 • Het zorgt voor een diepe ontspanning

  En dit is nog maar het begin, de warming-up! Na deze behandeling gaan we verder met de Guasha gezichtsbehandeling die je waarschijnlijk al kent.

 

Na de Guasha gezichtsbehandeling focussen we op microzones. Dit kunnen lachrimpels, kraaienpootjes, lijntjes op het voorhoofd etc. zijn. Hierbij werk ik met Nefriet groene Jade-tool en Rozenkwartslepels of de jaderoller.

 

Geef jezelf over aan deze diep ontspannende behandeling die je lichaam en geest kalmeert en voedt, waardoor je een vernieuwd gezicht krijgt met contouren en een prachtige gloed!

 

Voel je welkom voor een kennismaking met de combinatie van ontspanning en een natuurlijke weldaad voor je gezicht. 

 

Ik werk met huidproducten van o.a. Farfalla, arganolie, jojobaolie en een neutrale huidolie. 

 • Deze behandeling mag niet gegeven worden: als men onlangs fillers of botox in het gezicht heeft laten aanbrengen, de technieken zouden deze namelijk kunnen laten verplaatsen in het gezicht. Bij lipfillers mag alleen niet over de mond behandeld worden. 
 • Bij zwangerschap: vermelden voor een behandeling gezien er enkele drukpunten niet behandeld mogen worden.